Fortfarande sjuk

Hej ! Idag var jag i skolan även fast jag mådde skit, när jag Ella och Moa p va på stan så hade jag feber så jag gick hem och somnade i pappas säng ! Har ätit och duschat, ska inte gå till skolan i morn eftersom jag kan bli dåligare så!:(


sjuk !

hej! i morse när jag vaknade så hade jag as ont i huvet, och i ryggen och va förskyld. Så mamma sa att jag skulle va hemma idag! Har kollat på nicke nyfiken och lilla prinsessan hela dan. Finns inget att kolla på! Men ska försöka sova nu, hejdå!
old..

Blogg.se appen !

JA! nu finns blogg appen ute ! Det är helt gratis och äger ! Nu kan jag göra inlägg från mobilen med Bilder ! :)

 


ifk.

Hej! jag och ella var ju på ifk, det gick ganska bra för dem men förlorade med 1-0 mot häcken. Efter det drog vi hem till ella och sen gick jag hem! har fixat lite med engelskan nu, ska fortsätta med det i morn också.

stallet !

hej! jag och ella har precis kommit hem från stallet för hon har ridit, hon duschar just nu så jag fick låna hennes dator! :D Vi ska runt halv 2 och fixa biljetter till ifk och sen kolla på det! :)

precis duschat

hej! idag vaknade jag runt klockan 10, men somnade och vaknade ngn gång.. jag smsade ella och frågade om vi kanske kunde fixa lite till med engelskan, men vi får se! :)
ella och jag på träslöjden..

jakobs idiot kompisar..



its friday

hejsan! kör ett spel på facebook och lysnar på ulrik munther ! Ska snart äta och sen cykla till ica eller netto och köpa chips och dipp till mej och min broder. Så snäll är jag och låter han få stanna hemma när jag sliter mej till affären..
våran älskade hund mumin <3

hemma från hemkunskapen.

kom hem för ett tag sen, ska fixa lite läxor och sånt nu.

startar om på nytt igen..

Kör på den här bloggen nu, kommer stanna på den här! iallafall ett tag. Idag va jag med alice och kollade på träningen. Orkade inte vara med.. men ska det kanske nästa vecka! ska snart ta i gång ngn rolig film på datorn och bara mysa med min älskade hund som avgudar mej för jag ger honom mat (Y) människo mat alltså.!

Välkommen till min nya blogg!

http://eelinmoa.blogg.se

Namn: moa magnestrand

ålder: 14

skola: rudolfsteinerskolan

familj: två bröder, en syster och mamma o pappa

Nu vet ni lite om mej.. :)


RSS 2.0